Koti ja keittiö 5/2008
6–8 annosta noutopöydässä
1 kg perunoita
150 g vihreitä papuja
2 nippua roomansalaattia
1/2 nippua ruohosipulia
Kastike:
3 dl jogurttimajoneesia
100 g parmesaanijuustoa
4–6 anjovisfileetä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl sitruunamehua
1 tl dijoninsinappia
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Anna jäähtyä, kuori ja kuutioi.
2. Keitä papuja 8-10 minuuttia, valuta ja jäähdytä.
3. Leikkaa salaatti sopiviksi suupaloiksi ja hienonna ruohosipuli.
4. Valmista kastike. Raasta parmesaanijuusto aivan hienoksi. Hienonna anjovisfileet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
5. Yhdistä salaatin ainekset ja lisää joukkoon kastike. Kääntele varovasti kunnes kastike on tasaisesti levittynyt.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2