Artikkeli

Persik­ka­täyt­teiset possurullat

4 por­saan ul­ko­fi­lee­pih­viä

suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria

pais­ti­lan­kaa tai pui­sia ham­mas­tik­ku­ja

1 rkl öl­jyä tai pais­to­mar­ga­rii­nia

Täy­te:

2–3 säi­ly­ke­per­si­kan puo­li­kas­ta

1 dl sil­put­tua tuo­ret­ta per­sil­jaa

100 g sit­ruu­na­tuo­re­juus­toa

1 tl cur­rya

Li­säk­si:

1 dl kel­tais­ta he­del­mä­täys­me­hua

1. Nui­ji ul­ko­fi­lee­pih­vit ke­vy­es­ti. Maus­ta ne suo­lal­la ja mus­ta­pip­pu­ril­la.

2. Sui­ka­loi säi­ly­ke­per­si­kat.

3. Se­koi­ta sil­put­tu per­sil­ja, tuo­re­juus­to ja cur­ry kes­ke­nään.

4. Nos­ta pih­veil­le per­sik­ka­sui­ka­lei­ta ja no­ka­re tuo­re­juus­to-per­sil­ja­se­os­ta. Tai­ta pih­vi tas­kuk­si ja kiin­ni­tä se pais­ti­lan­gal­la tai pui­sil­la ham­mas­ti­kuil­la.

5. Pais­ta pih­ve­jä pan­nul­la ras­vas­sa kum­mal­ta­kin puo­lel­ta noin 5 mi­nuut­tia. Kaa­da pan­nuun he­del­mä­me­hu. Alen­na läm­pöä ja hau­du­ta vie­lä kan­nen al­la kym­me­ni­sen mi­nuut­tia.

6. Tar­joi­le esi­mer­kik­si pe­ru­na­lu­men ja raik­kaan sa­laa­tin kera.

Vink­ki! Älä täy­tä pan­nua li­hal­la, kos­ka sil­loin pan­nun läm­pö­ti­la las­kee lii­kaa ja li­ha­nes­teet va­lu­vat ulos. Rus­kis­ta pih­vit mie­lui­ten kah­des­sa eräs­sä. Yli­mää­räi­set säi­ly­ke­per­si­kat voit vii­pa­loi­da ja li­sä­tä pan­nuun. Näin saat sa­mal­la myös he­del­mä­höys­tön.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ