Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

FABIAN BJORK

Suvi Rüster

9.12.2020

Pehmeä punajuuricaesar haastaa rosollin joulupöydässä

Punajuu­ri­ca­e­sar­sa­laatti haastaa rosollin joulupöydässä. Se viimeistellään rapeilla saaris­to­lais­lei­päk­ru­ton­geilla.

Peh­meä pu­na­juu­ri­ca­e­sar

20 min • help­po • 10 e

4 an­nos­ta

450 g kyp­siä pu­na­juu­ria

½ tl suo­laa

1 ha­po­kas ome­na

100 g saa­ris­to­lais­lei­pä­vii­pa­lei­ta

2 rkl voi­ta

2 rkl kap­rik­sia

Jo­gurt­ti­ca­e­sar­kas­ti­ke:

3 an­jo­vis­fi­lee­tä

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

1 dl maus­ta­ma­ton­ta jo­gurt­tia

1 dl ma­jo­nee­sia

1 dl raas­tet­tua par­me­saa­nia

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

2 rkl raas­tet­tua pi­par­juur­ta

2 tl di­jo­nin­si­nap­pia

ri­paus so­ke­ria ja suo­laa

Pääl­le:

raas­tet­tua pi­par­juur­ta

par­me­saa­ni­las­tu­ja

1. Val­mis­ta en­sin kas­ti­ke. Murs­kaa an­jo­vis­fi­leet kul­hos­sa haa­ru­kal­la. Kuo­ri ja raas­ta jouk­koon val­ko­si­pu­lin­kyn­si. Mit­taa jouk­koon lo­put kas­tik­keen ai­nek­set ja se­koi­ta ta­sai­sek­si. Mais­ta ja maus­ta ri­pauk­sel­la so­ke­ria ja suo­laa.

2. Kui­vaa pu­na­juu­rien pin­ta ta­lous­pa­pe­ril­la ja leik­kaa pu­na­juu­ret vii­pa­leik­si. Ri­pot­te­le vii­pa­leil­le suo­laa. Huuh­te­le ome­na, kui­vaa ja pois­ta ome­na­ko­ta ome­na­po­ral­la, leik­kaa vii­pa­leik­si. Kuu­ti­oi saa­ris­to­lais­lei­pä­vii­pa­leet. Kuu­men­na voi pais­tin­pan­nul­la, li­sää lei­pä­kuu­ti­ot ja pais­ta muu­ta­ma mi­nuut­ti, kun­nes lei­vät ovat ra­pei­ta.

3. Lado tar­joi­lu­va­dil­le pu­na­juu­ri- ja ome­na­vii­pa­lei­ta, kap­rik­sia ja ca­e­sar­kas­ti­ket­ta ker­rok­sit­tain. Ri­pot­te­le pääl­le saa­ris­to­lais­lei­päk­ru­ton­git. Raas­ta pääl­le tuo­ret­ta pi­par­juur­ta. Vii­meis­te­le par­me­saa­ni­las­tuil­la.

FABIAN BJORK

Lue Myös

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

Photography: Reetta Pasanen

Kurkkuleivät, muna-krassileivät ja sipuliset tarte tatinit tekevät iltapäiväteestä ruokaisan

FABIAN BJORK

Tuunattu tiikerikakku kuorrutetaan tuorejuustolla ja maustetaan kanelilla

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

Photography: Reetta Pasanen

Kurkkuleivät, muna-krassileivät ja sipuliset tarte tatinit tekevät iltapäiväteestä ruokaisan

FABIAN BJORK

Tuunattu tiikerikakku kuorrutetaan tuorejuustolla ja maustetaan kanelilla

Photography: Reetta Pasanen

Unikon­sie­men­kakku kruunaa iltapäiväteen

FABIAN BJORK

Tee ihanan helppoa ja gluteenitonta nyhtöpullaa

Photography: Reetta Pasanen

Iltapäiväteen klassikot: sitruunaskonssit ja mustikka-karde­mum­ma­hilloke

Photography: Reetta Pasanen

Mehevät ja suklaiset punajuu­ri­mok­ka­palat

FABIAN BJORK

Tyrnirahka on raikas aterian päätös

FABIAN BJORK

Herkullinen siemen-pähkinäleipä paistuu helposti uunipellillä

Photography: Reetta Pasanen

Mehevät ja suklaiset punajuu­ri­mok­ka­palat

FABIAN BJORK

Tyrnirahka on raikas aterian päätös

FABIAN BJORK

Herkullinen siemen-pähkinäleipä paistuu helposti uunipellillä

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Äänestä kaunein koti 2020: voit voittaa Iittalan Essence-astiasetin

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 1/2021

Omakotitalo vaihtui kaupungin keskustaan

Jouluna ei mietitä remonttia, vaan nautitaan tunnelmasta

Joulu täynnä muistoja

Vanhan tilan kunnostaminen on elämäntapa

Kurkista persoonallisiin joulukoteihin

Koti Espoossa on punainen tupa järven rannalla

Uuden alun myötä löytyi koti vanhasta urkutehtaasta

Kaupunkikodin joulussa on tyylien ja värien iloa

Tumma barokki ja vaaleaa skandityyli kohtaavat tässä kodissa

Raikas glögispritzer ja hauska pizzakuusi

Viehättävät kynttilänjalat piristävät kaamosaikana

Leivo herkulliset joulublondiet

Kaisa Kuokka: ”Joulu on loma pimeyden keskellä”

Pakettiin kotimaista: 7 x suomalainen joululahja

Joulun upeat kukkijat: näin joulukukat kestävät pitkään

Seela Sella voisi luopua kaikista muista esineistä paitsi hatustaan

Uuden elämänvaiheen kodissa on kauneutta kolmessa tasossa

Talvi puhkeaa kukkaan: tee itse jouluiset kukka-asetelmat

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Äänestä kaunein koti 2020: voit voittaa Iittalan Essence-astiasetin

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 1/2021

Omakotitalo vaihtui kaupungin keskustaan

Jouluna ei mietitä remonttia, vaan nautitaan tunnelmasta

Joulu täynnä muistoja

Vanhan tilan kunnostaminen on elämäntapa

Kurkista persoonallisiin joulukoteihin

Koti Espoossa on punainen tupa järven rannalla

Uuden alun myötä löytyi koti vanhasta urkutehtaasta

Kaupunkikodin joulussa on tyylien ja värien iloa

Tumma barokki ja vaaleaa skandityyli kohtaavat tässä kodissa

Raikas glögispritzer ja hauska pizzakuusi

Viehättävät kynttilänjalat piristävät kaamosaikana

Leivo herkulliset joulublondiet

Kaisa Kuokka: ”Joulu on loma pimeyden keskellä”

Pakettiin kotimaista: 7 x suomalainen joululahja

Joulun upeat kukkijat: näin joulukukat kestävät pitkään

Seela Sella voisi luopua kaikista muista esineistä paitsi hatustaan

Uuden elämänvaiheen kodissa on kauneutta kolmessa tasossa

Talvi puhkeaa kukkaan: tee itse jouluiset kukka-asetelmat

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.