Koti ja keittiö 01/05
3 dl keitettyjä kidneypapuja
1 valkosipulinkynsi
1/2 vihreä chilipalko
1/4 tl jauhettua kanelia
1/4 tl jauhettua neilikkaa
1 tl tummaa muscovado- tai ruokokidesokeria
papujen keitinlientä
muutama tippa tabascoa
suolaa
Tarjoiluun:
maissilastuja
ranskankermaa
1. Mittaa pavut monitoimikoneeseen. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Poista chilistä valkoiset siemenet ja silppua se hienoksi. Lisää koneeseen valkosipuli, chili, kaneli, neilikka ja sokeri. Soseuta tasaiseksi tahnaksi.
2. Lisää sen verran papujen keitinlientä, että tahnasta tulee sopivan löysää. Mausta tabascolla ja suolalla. Tarjoile maissilastujen ja ranskankerman kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2