350 g vihreitä papuja (tuoreita tai pakastettuja)
1 prk (n. 280 g) säilöttyjä artisokansydämiä
1/2 dl öljyä
2 rkl sherryviinietikkaa
2 tl sokeria
1 rkl silputtua tuoretta rosmariinia tai 1 tl kuivattua
1/2 tl suolaa
1/2 punasipuli
1 dl kuorittuja manteleita
1. Keitä papuja runsaassa, suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Valuta pavut hyvin. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi.
2. Sekoita lämpimät pavut, artisokansydämet, öljy, viinietikka, sokeri, rosmariini, suola ja punasipulirenkaat.
3. Paahda mantelit varovasti kuumalla pannulla ja lisää ne papu-artisokkasalaatin päälle.
4. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2