Koti ja Keittiö 01-02/06
2 dl kermaa
2 1/2 maitoa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä
Rommi-viikunakastike:
4–5 kuivattua pehmeää
viikunaa
1 dl rusinoita
1 dl sokeria
1/2 dl tummaa rommia
puolen sitruunan mehu
halkaistu vaniljatanko
1. Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.
2. Kiehauta kattilassa kerma, maito ja sokerit ja lisää sekaan puristetut liivatteet.
3. Nosta kattila liedeltä ja lisää jogurtti.
4. Kaada annosvuokiin ja anna hyytyä viileässä 3-4 tuntia.
5. Pane kattilaan kaikki kastikkeen ainekset ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoile kumottu panna cotta jäähtyneen kastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2