Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 01-02/06

Pannacotta ja rommi-viikunakastike

2 dl ker­maa

2 1/2 mai­toa

1/2 dl so­ke­ria

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

3 lii­va­te­leh­teä

Rom­mi-vii­ku­na­kas­ti­ke:

4–5 kui­vat­tua peh­me­ää

vii­ku­naa

1 dl ru­si­noi­ta

1 dl so­ke­ria

1/2 dl tum­maa rom­mia

puo­len sit­ruu­nan mehu

hal­kais­tu va­nil­ja­tan­ko

1. Pane lii­vat­teet kyl­mään ve­teen li­ko­a­maan.

2. Kie­hau­ta kat­ti­las­sa ker­ma, mai­to ja so­ke­rit ja li­sää se­kaan pu­ris­te­tut lii­vat­teet.

3. Nos­ta kat­ti­la lie­del­tä ja li­sää jo­gurt­ti.

4. Kaa­da an­nos­vuo­kiin ja an­na hyy­tyä vii­le­äs­sä 3-4 tun­tia.

5. Pane kat­ti­laan kaik­ki kas­tik­keen ai­nek­set ja an­na kie­hua noin 5 mi­nuut­tia. Li­sää tar­vit­ta­es­sa vet­tä. Tar­joi­le ku­mot­tu pan­na cot­ta jääh­ty­neen kas­tik­keen kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ