Artikkeli

Paistettua halloumia ja punasi­pu­li­man­go­salsaa

Valmista ensin salsa. Kuori ja paloittele mango. Viipaloi punasipuli. Pane ne kulhoon. Kaada päälle öljy, sitruunamehu, silputtu basilika ja suola. Sekoita...

(2 an­nos­ta)

1 pkt (250 g) hal­lou­mia

2 rkl voi­ta

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

Pu­na­si­pu­li-man­go­sal­sa:

1 kyp­sä man­go

1 pu­na­si­pu­li

1 rkl olii­vi­öl­jyä

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

nip­pu pu­na­ba­si­li­kaa

ri­paus me­ri­suo­laa

1. Val­mis­ta en­sin sal­sa. Kuo­ri ja pa­loit­te­le man­go. Vii­pa­loi pu­na­si­pu­li. Pane ne kul­hoon. Kaa­da pääl­le öl­jy, sit­ruu­na­me­hu, sil­put­tu ba­si­li­ka ja suo­la. Se­koi­ta.

2. Leik­kaa hal­lou­mi ohuik­si vii­pa­leik­si. Gril­laa pa­lat no­pe­as­ti vois­sa. Ri­pot­te­le pääl­le pip­pu­ria.

3. Aset­te­le tar­joi­lu­lau­ta­sel­le pu­na­si­pu­li-man­go­sal­sa ja hal­lou­mi­pa­lat. Tar­joa heti.

Vii­ni­suo­si­tuk­set:

Mel­ko ha­po­kas val­ko­vii­ni, Ja­cob´s Creek Se­mil­lon Char­don­nay, Aust­ra­lia, 6,99 €, tai Mo­sel­land Clas­sic Ries­ling Troc­ken, Sak­sa, 6,97 €.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ