(2 annosta)
1 pkt (250 g) halloumia
2 rkl voita
ripaus mustapippuria
Punasipuli-mangosalsa:
1 kypsä mango
1 punasipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
nippu punabasilikaa
ripaus merisuolaa
1. Valmista ensin salsa. Kuori ja paloittele mango. Viipaloi punasipuli. Pane ne kulhoon. Kaada päälle öljy, sitruunamehu, silputtu basilika ja suola. Sekoita.
2. Leikkaa halloumi ohuiksi viipaleiksi. Grillaa palat nopeasti voissa. Ripottele päälle pippuria.
3. Asettele tarjoilulautaselle punasipuli-mangosalsa ja halloumipalat. Tarjoa heti.
Viinisuositukset:
Melko hapokas valkoviini, Jacob´s Creek Semillon Chardonnay, Australia, 6,99 €, tai Moselland Classic Riesling Trocken, Saksa, 6,97 €.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2