Halloumi on kyproslainen mintulla maustettu vuohenmaitojuusto. Juusto on suomalaiseen makuun suolainen, joten juustoa kannattaa liottaa ennen ruoanvalmistusta.
Viipaloi juusto puolen sentin vahvuisiksi paloiksi ja liota vedessä tunnin verran. Valuta ja kuivaa.
Paista juustoviipaleet joko oliivi- tai auringonkukkaöljyn kanssa pannulla kullankeltaisiksi molemmin puolin. Samaan tapaan voit paistaa kotimaista vuohenmaidosta tehtyä tuorejuustoa.
VIHJE: Kokeile myös leipäjuustoa nopeasti grillattuna.
Koti ja keittiö 9/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2