Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2002

Paholaisen kakku

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää munat, maito ja öljy. Sekoita taikina kiiltäväksi. Kypsennä leivitetyssä kakkuvuoassam, 175 asteisessa uunissa noin tunti...

(si­le­ä­poh­jai­seen kak­ku­vuo­kaan)

5 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl suo­laa

1 tl soo­daa

4 dl so­ke­ria

1 dl kaa­ka­o­ta

1 tl va­nil­jaa

2 mu­naa

2 ½ dl mai­toa

1 dl öl­jyä

1. Se­koi­ta kaik­ki kui­vat ai­neet kes­ke­nään.

2. Li­sää mu­nat, mai­to ja öl­jy. Se­koi­ta tai­ki­na kiil­tä­väk­si. Kyp­sen­nä lei­vi­te­tys­sä kak­ku­vuo­as­sam, 175 as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin tun­ti.

3. Tar­joa tuo­rei­den he­del­mien ja to­mu­so­ke­rin kans­sa ko­ris­tet­tu­na sel­lai­se­naan tai luu­mu­vaah­dol­la täy­tet­ty­nä.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ