Artikkeli

KOTI JA KEIT­TIÖ 12/2005

Paahdettu poron ulkofilee

Ruskista filee ja hiero mausteet sen pintaan. Laita filee uunivuokaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia...

noin 600 g po­ron ul­ko­fi­lee­tä

suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

rou­hit­tu­ja ka­ta­jan­mar­jo­ja

1. Rus­kis­ta fi­lee ja hie­ro maus­teet sen pin­taan. Lai­ta fi­lee uu­ni­vuo­kaan ja kyp­sen­nä uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 20 mi­nuut­tia tai kun­nes si­sä­läm­pö­ti­la on 57-60 as­tet­ta.

2. An­na li­han ve­täy­tyä noin 5- 10 mi­nuut­tia en­nen leik­kaa­mis­ta. Leik­kaa ohuik­si vii­pa­leik­si. Tar­joa ros­ma­rii­ni­kas­tik­keen ja paah­det­tu­jen pe­ru­no­jen kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ