Artikkeli

Omena-kermamuffinit

12 kpl

150 g mar­ga­rii­nia

1 1/2 dl so­ke­ria

2 mu­naa

3 dl veh­nä­jau­ho­ja

2 tl lei­vin­jau­het­ta

2 tl va­nil­lii­ni­so­ke­ria

2 dl ker­ma­vii­liä

Ome­na­ker­ma­täy­te:

1 dl kuo­hu­ker­maa

1/2 prk mai­to­rah­kaa

1 dl ome­na­mar­me­la­dia

Ko­ris­te­luun:

1 dl vaa­le­aa sii­rap­pia

non­pa­rel­le­ja

1. Vaah­do­ta mar­ga­rii­ni ja so­ke­ri.

2. Li­sää mu­nat yk­si­tel­len voi­mak­kaas­ti vat­ka­ten.

3. Se­koi­ta tai­ki­naan vuo­ro­tel­len kui­vat ai­neet ja ker­ma­vii­li.

4. Jaa tai­ki­na muf­fi­ni­vuo­kaan ja pais­ta 200 as­tees­sa noin 20 mi­nuut­tia.

5. Val­mis­ta täy­te. Vat­kaa ker­ma vaah­dok­si. Li­sää rah­ka ja mar­me­la­di se­koit­ta­en.

6. Hal­kai­se jääh­ty­neet muf­fi­nit ja täy­tä se­ok­sel­la.

7. Va­le­le muf­fi­nien pin­ta sii­ra­pil­la ja ri­pot­te­le ko­ris­teek­si non­pa­rel­le­ja.

Koti ja keit­tiö 5/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ