12 kpl
150 g margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 dl kermaviiliä
Omenakermatäyte:
1 dl kuohukermaa
1/2 prk maitorahkaa
1 dl omenamarmeladia
Koristeluun:
1 dl vaaleaa siirappia
nonparelleja
1. Vaahdota margariini ja sokeri.
2. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
3. Sekoita taikinaan vuorotellen kuivat aineet ja kermaviili.
4. Jaa taikina muffinivuokaan ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
5. Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja marmeladi sekoittaen.
6. Halkaise jäähtyneet muffinit ja täytä seoksella.
7. Valele muffinien pinta siirapilla ja ripottele koristeeksi nonparelleja.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ