Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN  KU­VAT SAN­NA PEU­RA­KOS­KI­KO­TI JA KEIT­TIÖ 9/2012

Omenainen siideribroileri

Broileri ja omena, siinä vasta makupari! Varsinkin kun ne kylpevät pannulla pitkään ja hartaasti siiderissä. Lisukkeeksi perunamuusia ja raikasta vihreää salaattia, niin arkikin maistuu juhlalta.

4 an­nos­ta

4 broi­le­rin rin­ta­lei­ket­tä

suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

3 rkl voi­ta

2 pu­na­si­pu­lia

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

4 ome­naa

1 plo (0,33–0,5 l) kui­vaa

ome­na­sii­de­riä

½ liha- tai kas­vis­lie­mi­kuu­tio

muu­ta­ma ok­sa tim­ja­mia

1 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

n. 1 dl kuo­hu- tai ruo­ka­ker­maa

(mais­si­tärk­ke­lys­tä tai

pe­ru­na­jau­ho­ja)

1. Pyy­hi broi­le­rit ta­lous­pa­pe­ril­la ja maus­ta ne suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Pais­ta nii­hin pan­nul­la vois­sa kau­nis väri. Lai­ta het­kek­si si­vuun.

2. Kuo­ri ja vii­pa­loi si­pu­lit. Pese ja vii­pa­loi ome­nat. Jos käy­tät ul­ko­mai­sia ome­noi­ta, kuo­ri ne. Kuul­lo­ta ome­noi­ta ja si­pu­lei­ta mie­doh­kol­la läm­möl­lä vois­sa noin 10 mi­nuut­tia.

3. Li­sää pan­nul­le broi­le­rit. Kaa­da pan­nul­le sii­de­ri ja kie­hau­ta seos. Li­sää li­ha­lie­mi­kuu­tio, tim­ja­mi ja fa­rii­ni­so­ke­ri. An­na po­ris­ta kan­nen al­la kes­ki­läm­möl­lä noin 30 mi­nuut­tia tai kun­nes broi­le­ri on kyp­sää.

4. Li­sää ker­ma ja an­na se­ok­sen kie­hah­taa. Voit ha­lu­tes­sa­si sa­os­taa lie­men mais­si­tärk­ke­lyk­sel­lä pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan. Tar­joa pe­ru­na- tai juu­res­muu­sin ja vih­re­än sa­laa­tin kans­sa.

Vink­ki: Voit myös ha­lu­tes­sa­si käyt­tää broi­le­rin mi­nuut­ti­pih­ve­jä tai rin­ta­fi­lei­tä. Nii­den kyp­sy­mi­sai­ka on luul­lis­ta rin­ta­lei­ket­tä ly­hy­em­pi.

Lue Myös

Pekoniin käärityt taatelit

Tässä on joulun herkullisin menu

Bresaola-rucolasalaatti

Pekoniin käärityt taatelit

Tässä on joulun herkullisin menu

Bresaola-rucolasalaatti

Chorizo-hodarit

Lammaspyörykät tulisessa Arrabiata-kastikkeessa

Mix-souvlakivartaat

Pinaatti-broileririsotto

Bratwursti-pitahodarit

Lampaankyljykset ja vihreät pavut

Pinaatti-broileririsotto

Bratwursti-pitahodarit

Lampaankyljykset ja vihreät pavut

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2