Koti ja keittiö 4/2011 KUVA SANNA PEURAKOSKI
4 hengelle
400 g kotimaista (luomu)pastaa
Kastike:
1 prk (200 g) ranskankermaa
1 dl hienonnettua, tuoretta tilliä
2 rkl sitruunamehua
suolaa, vastarouhittua mustapippuria
1–2 prk (à 200/150g) savumuikkuja öljyssä, esim. Onkipojan eväs tai Kotitilan savuahventa
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä, suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois ja kaada päälle öljyä. (Voit käyttää kalapurkin öljyä.) Sekoita hyvin.
2. Tee kastike pastan kypsyessä. Mausta ranskankerma tillillä, sitruunamehulla ja mausteilla. Yhdistä valutettu pasta ja kastike. Lisää muikut. Tarjoile heti.
Valmistusaika: 15 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2