Koti ja Keittiö 04/07
4 kpl (à 150 g) naudanfileepihvejä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
Paistamiseen:
1 rkl voita ja 1 rkl öljyä
Dijon-espressomaustevoi:
100 g voita
3/4 dl espressojuomaa
1 1/2 tl dijoninsinappia
1. Valmista maustevoi. Sekoita sähkövatkaimella huoneenlämpöiseen voihin jäähtynyt espresso useassa erässä. Lisää sinappi ja sekoita tasaiseksi.
2. Kaavi pehmeä maustevoi voipaperille ja muotoile voista tanakka pötkö. Kääri voipaperi tiiviiksi rullaksi maustevoin ympärille ja laita paketti pakastimeen vähintään tunniksi.
3. Valmista pihvit. Ota pihvit huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Kuivaa lihan pinta ja painele pihvit kämmenellä noin 2 cm paksuiksi.
4. Kuumenna pannussa voi ja öljy ja paista pihvejä molemmin puolin noin 3 minuuttia, parissa erässä keskikuumalla pannulla.
5. Mausta kypsät pihvit suolalla ja pippurilla. Leikkaa kuuman pihville siivu dijon-espressomaustevoita.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2