Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Mil­la Kuu­si­nen ku­vat val­mis­ta­jat

18.11.2022

Näin kokoat täydellisen juusto­tar­jot­timen

Juustotarjotin on juhlava tarjottava. Tarjottimelle saa vaihtelua erilaisilla suolaisilla ja makeilla lisukkeilla. Kurkista herkulliset ideat!

Juus­to­tar­jo­tin on help­po ja näyt­tä­vä tar­jot­ta­va juh­lis­sa ja il­la­nis­tu­jai­sis­sa. Va­lit­se tar­jot­ti­mel­le vä­hin­tään kol­mea eri­tyyp­pis­tä juus­toa. So­pi­va mää­rä on noin 150 gram­maa syö­jää koh­ti.

Juus­to­jen kans­sa tar­jol­la kan­nat­taa kat­taa sie­men­näk­kä­riä, suo­la­kek­se­jä tai hyvä, ra­pe­a­kuo­ri­nen lei­pä, jon­ka pääl­le juus­to ka­sa­taan ma­ke­an hil­lon kera. He­del­mis­tä seu­raan so­pi­vat muun mu­as­sa vii­ni­ry­pä­leet, per­si­mo­nit ja vii­ku­nat. Päh­ki­nät, mak­ka­rat ja leik­ke­leet tuo­vat tar­jot­ti­mel­le li­sää ruo­kai­suut­ta. Klas­si­nen juus­to­tar­jot­ti­mel­le so­pi­va hil­lo on ma­kea vii­ku­na­hil­lo, mut­ta myös muut hil­lot ja mar­me­la­dit käy­vät. Suo­lai­nen ma­ku­pa­ri juus­toil­le ovat kap­rik­set ja suo­la­kur­kut.

Nos­ta juus­tot huo­neen­läm­pöön tun­tia en­nen tar­joi­lua!

Suo­lai­set kap­rik­set so­pi­vat juus­ton kyl­keen! Har­maa mar­mo­ri­nen tar­jo­tin pi­tää juus­tot vii­lei­nä, 29,99 e (hm.com).

Muis­ta veit­set! Pui­nen juus­to­veit­si­set­ti leik­kuu­lau­dal­la tuo help­pout­ta juus­to­jen leik­kaa­mi­seen ja tar­joi­luun. Se­tis­tä löy­tyy kak­si eri­lais­ta veis­tä ja juus­to­haa­ruk­ka, 42,90 e (hei­rol.fi).

Ko­koa juus­to­tar­jo­tin krans­sin muo­toon. Jo val­miik­si pie­nek­si lei­ka­tut juus­to­pa­lat ovat help­po­ja ot­taa. Vih­reä ros­ma­rii­ni luo krans­sil­le kau­niin poh­jan ja tuok­suu huu­maa­van hy­väl­tä.

Vink­ki! Juus­to­tar­jot­ti­men ve­gaa­ni­se­na vaih­to­eh­to­na juus­tol­le toi­mi­vat iha­nat päh­ki­nä­le­vit­teet tai ve­gaa­ni­set vuus­tot.

Lue Myös

Photography: Reetta Pasanen

Kesäkurpitsa-juustoquiche on maukas piiras

Photography: Reetta Pasanen

Marengilla kuorrutettu bataattikakku

Reetta Pasanen

Lusikoitavat jälkiruoat – 3 herkullista reseptiä

Photography: Reetta Pasanen

Kesäkurpitsa-juustoquiche on maukas piiras

Photography: Reetta Pasanen

Marengilla kuorrutettu bataattikakku

Reetta Pasanen

Lusikoitavat jälkiruoat – 3 herkullista reseptiä

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Fabian Björk

Nauti lohta japani­lais­tyyliin - 2 hyvää reseptiä

Photography: Reetta Pasanen

Mehevät ja suklaiset punajuu­ri­mok­ka­palat

Viineripitkon täytteenä on raparperia, jonka makeuttaa aprikoosimarmeladi. Mehevyys tulee vaniljakreemistä.

Viineripitkon täytteenä on raparperia, jonka makeuttaa aprikoosimarmeladi. Mehevyys tulee vaniljakreemistä.

Martti Järvi

Leivo helppo raparperi-vanil­ja­vii­ne­ri­pitko valmiista lehtitaikinasta

fabian björk

Oletko jo kokeillut ihanaa nokkosrisottoa?

Pasta on parasta arkiruokaa: 8 uutta reseptiä

fabian björk

Koivunlehdillä maustettu graavilohi

fabian björk

Oletko jo kokeillut ihanaa nokkosrisottoa?

Pasta on parasta arkiruokaa: 8 uutta reseptiä

fabian björk

Koivunlehdillä maustettu graavilohi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2