Milla Kuusinen kuvat valmistajat
Juustotarjotin on helppo ja näyttävä tarjottava juhlissa ja illanistujaisissa. Valitse tarjottimelle vähintään kolmea erityyppistä juustoa. Sopiva määrä on noin 150 grammaa syöjää kohti.
Juustojen kanssa tarjolla kannattaa kattaa siemennäkkäriä, suolakeksejä tai hyvä, rapeakuorinen leipä, jonka päälle juusto kasataan makean hillon kera. Hedelmistä seuraan sopivat muun muassa viinirypäleet, persimonit ja viikunat. Pähkinät, makkarat ja leikkeleet tuovat tarjottimelle lisää ruokaisuutta. Klassinen juustotarjottimelle sopiva hillo on makea viikunahillo, mutta myös muut hillot ja marmeladit käyvät. Suolainen makupari juustoille ovat kaprikset ja suolakurkut.
Nosta juustot huoneenlämpöön tuntia ennen tarjoilua!
Suolaiset kaprikset sopivat juuston kylkeen! Harmaa marmorinen tarjotin pitää juustot viileinä, 29,99 e (hm.com).
Muista veitset! Puinen juustoveitsisetti leikkuulaudalla tuo helppoutta juustojen leikkaamiseen ja tarjoiluun. Setistä löytyy kaksi erilaista veistä ja juustohaarukka, 42,90 e (heirol.fi).
Kokoa juustotarjotin kranssin muotoon. Jo valmiiksi pieneksi leikatut juustopalat ovat helppoja ottaa. Vihreä rosmariini luo kranssille kauniin pohjan ja tuoksuu huumaavan hyvältä.
Vinkki! Juustotarjottimen vegaanisena vaihtoehtona juustolle toimivat ihanat pähkinälevitteet tai vegaaniset vuustot.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2