MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA MIIA HÄRKÖNEN • KUVAT FABIAN BJÖRKKoti ja keittiö 8/2015
4 annosta
500 g perattuja muikkuja tai pieniä perkaamattomia muikkuja
Leivitys:
1 dl ruisjauhoja
½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl fenkolinsiemeniä
yhden sitruunan raastettu kuori
½ nippua tuoretta tilliä hienonnettuna
Paistamiseen:
voita
1. Sekoita ruisjauhot, vehnäjauhot ja mausteet keskenään kulhossa. Pyörittele muikut jauhoseoksessa.
2. Paista muikut voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.
3. Tarjoa sellaisenaan pikkusyötävänä tai uusien perunoiden tai salaatin kera.
Viinisuositus: Hedelmäinen ja sitruksinen Schöfferhofer Hefeweizen vehnäolut, Saksa, 3,69 e (0,5 l)
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2