Koti ja Keittiö 10/06
(4:lle)
500 g tuoreita, perattuja muikkuja
2 keltasipulia
1 dl vettä
8 valkopippuria
1 prk (250/150 g) säilöttyjä savusimpukoita
2–2 1/2 dl kermaa
(suolaa)
1. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota ne pannulla rasvassa.
2. Huuhdo ja valuta muikut. Lisää kalat pannulle useassa erässä ja paista rasvassa molemmin puolin.
3. Lisää vesi, suola, pippurit ja kerma. Alenna lämpöä ja anna kalojen hiljalleen kypsyä pehmeiksi, eli 10–15 minuuttia.
4. Lisää valutetut simpukat, kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa esim. keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2