(14 kpl)
150 g margariinia
3 munaa
1 1/2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl maitoa
1 dl mantelirouhetta
100 g minttusuklaata rouhittuna
2–3 päärynää
1. Sulata margariini ja siirrä se odottamaan. Pane uuni lämpiämään 200 asteeseen. Levitä uunipellille paperisia muffinivuokia. Myös voideltu muffinipelti käy.
2. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet lukuunottamatta mantelirouhetta ja suklaata.
3. Siivilöi kuivat aineet muna- sokerivaahtoon. Rouhi suklaa veitsellä.
4. Lisää taikinaan maito, margariinisula sekä mantelija suklaarouhe. Kuori päärynät ja poista niistä siemenkodat. Leikkaa päärynät viipaleiksi.
5. Jaa taikina muffinivuokiin tai -pellille. Täytä taikinalla vain 2/3 vuokien tilavuudesta, jotta leivonnaiset eivät valu yli paistamisen aikana. Painele päälle muutama päärynäviipale.
6. Paista muffineita 200-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2