Artikkeli

RUO­KA MARI HAR­JU­LA  SI­SUS­TUS MIL­LA KUU­SI­NEN  KU­VAU­SA­VUS­TA­JA MI­KA­E­LA AN­TIN  KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­KO­TI JA KEIT­TIÖ 4/2014

Maustesuolat

Maustesuolat tarjoillaan munankuorissa.

Sit­ruu­na­suo­la:

2–3 sit­ruu­naa

1 dl me­ri­suo­la­hiu­ta­lei­ta tai hie­noa me­ri­suo­laa

1. Raas­ta sit­ruu­nat. Le­vi­tä raas­te lei­vin­pa­pe­rin pääl­le pel­lil­le ja kui­va­ta uu­nis­sa 100 as­tees­sa noin 20 mi­nuut­tia.

2. Se­koi­ta kui­vat­tu sit­ruu­na­raas­te suo­lan se­kaan.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 30 mi­nuut­tia

Vai­keu­sas­te: mel­ko help­po

Hin­ta: noin 3 eu­roa

Tim­ja­mi­suo­la:

puo­li ruuk­kua tuo­ret­ta tim­ja­mia

1 dl me­ri­suo­la­hiu­ta­lei­ta tai hie­noa me­ri­suo­laa

1. Le­vi­tä tim­ja­mi­nok­sat pel­lil­le lei­vin­pa­pe­rin pääl­le. Kui­va­ta uu­nis­sa 100 as­tees­sa 20–30 mi­nuut­tia.

2. Mu­ren­na tim­ja­mit ja se­koi­ta suo­lan jouk­koon.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 30 mi­nuut­tia

Vai­keu­sas­te: mel­ko help­po

Hin­ta: noin 3 eu­roa

Chi­li­suo­la:

1–2 tl kui­vat­tua chi­li­rou­het­ta

1 dl hie­noa me­ri­suo­laa tai me­ri­suo­la­hiu­ta­lei­ta

1. Se­koi­ta chi­li­rou­he suo­lan jouk­koon.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 5 mi­nuut­tia

Vai­keu­sas­te: help­po

Hin­ta: noin 2,50 eu­roa