Koti ja Keittiö 12/07
400 g pakasteherneitä tai -herneenpalkojen ja kuorittujen herneiden seosta
Kastike:
150 g voita
2 rkl kylmää vettä
1/2 rkl valkoviinietikkaa
1/2 tl rouhittua valkopippuria
1 1/2 rkl sitruunamehua
suolaa
1/2 rkl sinappijauhetta
1/2 rkl vettä
1. Sulata voi kattilassa ja ota talteen kirkas voisula.
2. Pane toiseen kattilaan vesi, etikka ja pippurit, anna kiehua noin 5 minuuttia. Jäähdytä seos.
3. Lisää kirkastettu voi pienissä erissä etikkaliemeen koko ajan sekoittaen.
4. Lisää sitruunamehu ja veteen sekoitettu sinappijauhe juuri ennen tarjoilua ja mausta suolalla.
5. Valele seos kypsennettyjen herneiden pintaan ja tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi joulukalkkunalle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2