Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 annosta
Ainekset:
200 g briejuustoa
8 kuivattua aprikoosia
4 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
4–6 broilerin minuuttipihviä
sormisuolaa, vastarouhittua mustapippuria
3 rkl hienonnettuja pähkinöitä
Paistamiseen:
oliiviöljy-voiseosta
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Mausta minuuttipihvit suolalla ja pippurilla.
2. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi aprikoosit. Hienonna persilja.
3. Levitä pihvit siten, että ne ovat noin sentin matkalta päällekkäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä päälle juustoa, aprikoosia, yrttejä ja pähkinää. Kääri rullalle kääretortun tapaan. Kiinnitä paistinarulla.
4. Paista rullaan kaunis väri pannulla öljy-voiseoksessa.
5. Jatka paistamista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää.
Viinisuositus: Sitruksinen,aprikoosinen ja kepeän mausteinen Jean-Baptiste Adam Pinot Gris Réserve 2015, Ranska, 13,90 e.
Katso myös: Sinappitäytteinen possurulla
Katso myös nämä broilerireseptit:
Broilerinuudelisalaatti
Pinaatti-broileririsotto
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2