Koti ja Keittiö 05/2006
3 päärynää
2 mangoa
puolikas hunajameloni
3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
Marinadi:
2 dl vettä
1 dl vaaleaa muscovadosokeria
1 kanelitanko
yhden limetin raastettu kuori ja mehu
1. Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele päärynät. Kuori ja paloittele mangot. Poista hunajamelonin siemenet, kuori ja kuutioi se. Sekoita hedelmäpalat ja lisää hienonnettu minttu.
2. Kuumenna vesi, sokeri ja kanelitanko ja keitä 5–10 minuuttia, kunnes seos hieman sakenee. Anna marinadin jäähtyä, poista kanelitangot ja sekoita joukkoon limetin raastettu kuori ja mehu. Kaada marinadi hedelmien päälle ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2