Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 11/2011SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN | KUVA AR­TO VUO­HE­LAI­NEN

Marinoitu fetajuusto

Mausta feta yrteillä, ja sen suolainen ominaismaku saa uusia ulottuvuuksia. Marinoitu juusto tarjoillaan esimerkiksi paahdetun paprikan, oliivien ja muiden kreikkalaisten makujen kanssa. Samalla ohjeella voi marinoida muitakin juustoja, esimerkiksi parmesaania tai goudaa.

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

n. 1 ½ dl hy­vää olii­vi­öl­jyä

1 tl val­kois­ta bal­sa­mi­coa

1 tl ko­ko­nai­sia mus­ta­pip­pu­rei­ta

¼ tl kui­vat­tua chi­li­rou­het­ta

muu­ta­ma ok­sa (sit­ruu­na)tim­ja­mia

1 pkt (200 g) fe­ta­juus­toa

1. Kuo­ri ja vii­pa­loi val­ko­si­pu­lit. Se­koi­ta ne öl­jyn, eti­kan ja maus­tei­den kans­sa pie­nes­sä as­ti­as­sa. Lai­ta maus­tet­tuun öl­jyyn juus­to. Pei­tä kel­mul­la ja nos­ta vii­le­ään vä­hin­tään vuo­ro­kau­dek­si.

2. Tar­joa juus­to sel­lai­se­naan lei­vän kans­sa osa­na an­ti­pas­to­pöy­tää tai vaik­ka­pa kreik­ka­lai­ses­sa sa­laa­tis­sa. Ma­ri­noin­ti­lie­mi kan­nat­taa käyt­tää sa­laa­tin­kas­tik­keek­si. Sa­mal­la oh­jeel­la voi ma­ri­noi­da mui­ta­kin juus­to­ja.

Lue Myös

Vuohenjuusto-kesäkur­pit­sa­mu­na­kas­muf­finit

Parsa ja caesarkastike

Kolmen juuston parsapiirakka

Vuohenjuusto-kesäkur­pit­sa­mu­na­kas­muf­finit

Parsa ja caesarkastike

Kolmen juuston parsapiirakka

Benedictin parsaleipä

Täytetyt tonnikalaleivät

Libanonilainen pitsaleipä

Gluteenittomat sieni-fetamuffinit

Juustopallot

Taikinoitu brie

Gluteenittomat sieni-fetamuffinit

Juustopallot

Taikinoitu brie

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.