Koti ja keittiö 11/2011SANNA KEKÄLÄINEN | KUVA ARTO VUOHELAINEN
2 valkosipulinkynttä
n. 1 ½ dl hyvää oliiviöljyä
1 tl valkoista balsamicoa
1 tl kokonaisia mustapippureita
¼ tl kuivattua chilirouhetta
muutama oksa (sitruuna)timjamia
1 pkt (200 g) fetajuustoa
1. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Sekoita ne öljyn, etikan ja mausteiden kanssa pienessä astiassa. Laita maustettuun öljyyn juusto. Peitä kelmulla ja nosta viileään vähintään vuorokaudeksi.
2. Tarjoa juusto sellaisenaan leivän kanssa osana antipastopöytää tai vaikkapa kreikkalaisessa salaatissa. Marinointiliemi kannattaa käyttää salaatinkastikkeeksi. Samalla ohjeella voi marinoida muitakin juustoja.
Hanna Linnakko
www.mikapollari.com
Käsikirjoituksen kuvitus kertoo tulivuorenpurkauksesta.
Voynichin käsikirjoitus
Päivi Karjalainen
Tämä hiiripöllö tuo poikasilleen ruokaa Alaskassa. Lintu ei nimestään huolimatta syö hiiriä, vaan pääasiassa myyriä ja lintuja.
Michael Quinton / Minden Pictures
Vincent Munier joutuu seuraamaan joskus päiväkausia pelkkiä jälkiä, ennen kuin hän näkee aran arktisen suden.
Vincent Munier
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.