Koti ja keittiö 11/2011SANNA KEKÄLÄINEN | KUVA ARTO VUOHELAINEN
2 valkosipulinkynttä
n. 1 ½ dl hyvää oliiviöljyä
1 tl valkoista balsamicoa
1 tl kokonaisia mustapippureita
¼ tl kuivattua chilirouhetta
muutama oksa (sitruuna)timjamia
1 pkt (200 g) fetajuustoa
1. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Sekoita ne öljyn, etikan ja mausteiden kanssa pienessä astiassa. Laita maustettuun öljyyn juusto. Peitä kelmulla ja nosta viileään vähintään vuorokaudeksi.
2. Tarjoa juusto sellaisenaan leivän kanssa osana antipastopöytää tai vaikkapa kreikkalaisessa salaatissa. Marinointiliemi kannattaa käyttää salaatinkastikkeeksi. Samalla ohjeella voi marinoida muitakin juustoja.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2