Koti ja Keittiö 4/08
(Ohje neljälle hengelle)
4 kpl (à 150 g) tuoretta tonnikalapihviä
ripaus suolaa ja rouhittua
mustapippuria
Maustekastike:
1 prk ananasmurskaa
2 rkl valmista, mietoa karritahnaa
1 1/2 dl kookosmaitoa
Koristeluun:
seesaminsiemeniä
1. Valuta ananasmurska. Lisää sekaan karritahna ja kookosmaito.
2. Soseuta mausteseos sauvasekoittimella tasaiseksi.
3. Pane kalapihvit marinadiin, peitä kulho ja nosta se viileään vähintään puoleksi tunniksi.
4. Valuta pois ylimääräinen marinadi ja paista pihvejä 3–4 minuuttia molemmin puolin öljytyllä pannulla.
5. Koristele pinta seesaminsiemenillä ja tarjoa nuudelien ja höyrytettyjen vihannesten kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2