Koti ja Keittiö 6-7/2006
Marinoidut perunat:
noin 6 keitettyä varhaisperunaa
1 sipulinvarsi
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
Sillimousse:
200 g kevytsuolattua sillifileetä
puolikas punasipuli
1 dl kermaviiliä
3 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
ripaus rouhittua valkopippuria
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1. Valmista ensin mousse. Hienonna sillifileet. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kermaviiliin silli, sipuli ja yrtit. Mausta valkopippurilla. Vaahdota kerma ja sekoita kermaviiliseokseen. Laita jääkaappiin maustumaan.
2. Viipaloi perunat. Hienonna sipulinvarsi. Sekoita oliiviöljyyn punaviinietikka ja hienonnettu sipulinvarsi. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua pippuria. Kaada marinadi perunoiden päälle ja anna marinoitua jääkaapissa ennen tarjoilua.
3. Levitä lautaselle marinoituja perunoita ja lusikoi päälle sillimoussea.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2