Koti ja keittiö 6-7/2008
(Ruoka valmistetaan päivää ennen tarjoilua.)
500 g kypsää lohifileetä paloina
1 punasipuli
Liemi:
1/2 l kylmää vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 rkl suolaa
Mausteliemi:
1/2 dl väkiviinaetikkaa
1 1/2 dl kylmää vettä
2 tl suolaa
1 tl kokonaisia valkopippureita
2 laakerinlehteä
2 rkl öljyä
1. Sekoita liemi ja kaada se kalapalojen päälle. Pane viileään 3–4 tunniksi. Valuta liemi pois. Pane kalat takaisin astiaan.
2. Yhdistä mausteliemen ainekset ja kaada kalojen päälle. Pane peitettynä viileään vuorokaudeksi. Nauti ruisleivän ja salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2