4 keltaista tomaattia
4 rkl oliiviöljyä
4 tl balsamiviinietikkaa
1 sitruunan mehu
nippu korianteria ja lehtipersiljaa
pieni chili
1 valkosipulinkynsi
1 tl hunajaa
16 jättikatkaravun pyrstöä
1. Sekoita öljy, viinietikka, sitruuna ja mausteet.
2. Kuori jättikatkaravut ja pujota vartaisiin. Varaa kaksi tikkua varrasta kohden, jolloin varras pysyy ryhdikkäänä. Pane vartaat laakeaan vuokaan ja valuta mausteöljy päälle. Anna maustua 20 minuuttia.
3. Tarjoa halkaistujen keltaisten tomaattien kanssa.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2