Artikkeli

Marinoidut jättikatkaravut

Sekoita öljy, viinietikka, sitruuna ja mausteet. Kuori jättikatkaravut ja pujota vartaisiin...

4 kel­tais­ta to­maat­tia

4 rkl olii­vi­öl­jyä

4 tl bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

1 sit­ruu­nan mehu

nip­pu ko­ri­an­te­ria ja leh­ti­per­sil­jaa

pie­ni chili

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

1 tl hu­na­jaa

16 jät­ti­kat­ka­ra­vun pyrs­töä

1. Se­koi­ta öl­jy, vii­nie­tik­ka, sit­ruu­na ja maus­teet.

2. Kuo­ri jät­ti­kat­ka­ra­vut ja pu­jo­ta var­tai­siin. Va­raa kak­si tik­kua var­ras­ta koh­den, jol­loin var­ras py­syy ryh­dik­kää­nä. Pane var­taat laa­ke­aan vuo­kaan ja va­lu­ta maus­te­öl­jy pääl­le. An­na maus­tua 20 mi­nuut­tia.

3. Tar­joa hal­kais­tu­jen kel­tais­ten to­maat­tien kans­sa.

Koti ja keit­tiö 8/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ