Artikkeli

Mantelitangot

(12 kpl)

100 g man­te­li­mas­saa

1 tl man­te­li­li­köö­riä

2 tl to­mu­so­ke­ria

Ko­ris­te­luun:

to­mu­so­ke­ria

1. Ota man­te­li­mas­sa pois pa­ke­tis­ta ja se­koi­ta mas­saan li­köö­ri vai­va­ten.

2. Ri­pot­te­le to­mu­so­ke­ri lei­vin­pa­pe­ril­le ja kau­li tai­ki­nas­ta suo­ra­kai­teen muo­toi­nen levy. Leik­kaa le­vys­tä 2 sen­tin le­vyi­siä tan­ko­ja.

3. Kyp­sen­nä tan­ko­ja 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 5 mi­nuut­tia. Ko­ris­te­le jääh­ty­neet tan­got to­mu­so­ke­ril­la.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ