Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 1-2/2012
noin 18 kpl
1 annos pullataikinaa
Täyte:
150 g mantelimassaa
75 g voita
Voiteluun: 1 muna
Pinnalle: mantelilastuja
1. Valmista pullataikina.
2. Jaa kohottamaton taikina välittömästi kolmeen osaan. Kauli jokainen pala pyöreäksi levyksi, halkaisija noin 26 cm. Jaa levyt taikinapyörällä kuudeksi kolmioksi.
2. Jaa mantelimassa 20 palaan. Nosta jokaisen kolmion leveämpään päähän mantelimassapala ja nokare voita. Kierrä kolmiot rullaksi.
3. Anna sarvien kohota peitettyinä noin 20 minuuttia. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja.
4. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 10–12 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2