1 kg omenoita
4 keltuaista
4 valkuaista
2 dl sokeria
150 g jauhettua mantelia
1. Kuori omenat, leikkaa puolikkaiksi ja poista siemenkodat. Lado uunivuokaan.
2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
3. Vatkaa valkuaiset erikseen kovaksi vaahdoksi.
4. Lisää keltuaisvaahtoon jauhetut mantelit ja valkuaisvaahto.
5. Kaada taikina omenoiden päälle vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.
6. Tarjoa paistos kanelilla maustetun kermavaahdon kanssa. Muutama pisara syksyistä pihlajanmarjahyytelöä juhlistaa omenahetkeä.
Koti ja keittiö 10/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2