Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 6-7/2006

Mangocoleslaw

1 kg val­ko­kaa­lia

2 tl suo­laa

4 dl rans­kan­ker­maa

2 dl ke­vyt­ma­jo­nee­sia

3/4–1 dl man­goc­hut­ney­ta

1. Raas­ta tai leik­kaa kaa­li ohuik­si sui­ka­leik­si ja se­koi­ta mu­kaan suo­la.

2. An­na ve­täy­tyä 10 mi­nuut­tia ja kaa­da pois ir­ron­nut nes­te.

3. Yh­dis­tä kaa­liin lo­put ai­neet ja pane kel­mu­tet­tu­na vii­le­ään noin puo­lek­si tun­nik­si en­nen tar­joi­lua. Voit li­sä­tä mu­kaan ohui­ta ome­na­sii­vu­ja, pork­ka­na­sui­ka­lei­ta, pu­na­kaa­lia tai tum­mia tai vaa­lei­ta ru­si­noi­ta.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje