Koti ja keittiö 8/2011 KATRI SCHRÖDER | KUVA ARTO VUOHELAINEN
6 annosta
6 paksuhkoa, hieman kuivahtanutta, vaaleaa leipäviipaletta
2 munaa
3 dl maitoa
ripaus jauhettua kardemummaa
ripaus kanelia
4 rkl paahdettuja mantelilastuja
tomusokeria
Paistamiseen:
voita
Tuoremarjahillo:
noin 5 dl tuoreita marjoja, esim. mustikoita, mansikoita, vadelmia
3 rkl hillosokeria
2 rkl vettä
1. Valmista ensin tuoremarjahillo. Nosta marjat ja hillosokeri kattilaan veden kanssa. Kiehauta ainekset nopeasti keskenään. Anna jäähtyä.
2. Sekoita syvällä lautasella munat, maito ja mausteet. Kasta leipäviipaleet munamaitoon.
3. Paista leipäviipaleet voissa pannulla kauniin ruskeiksi.
4. Ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja ja sirota päälle tomusokeria. Tarjoile tuoremarjahillon kanssa.
Valmistusaika: noin 20 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2