MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT FABIAN BJÖRKKoti ja keittiö 11/2015
noin 16 kpl
3 dl maissijauhoja
2 dl durumvehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 rkl öljyä
2 dl vettä
1. Mittaa kaikki raaka-aineet kulhoon. Sekoita ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan levätä kostutetun liinan alla noin puoli tuntia.
2. Jaa taikina 16 osaan ja pyörittele taikinapalat palloiksi. Litistä taikinapallot ja kauli ne piirakkapulikan avulla ohuiksi pyörylöiksi. Käytä reilusti jauhoja, jottei taikina tartu alustaan. Ripottele jauhoja myös tortilloiden väliin, etteivät ne tartu toisiinsa kiinni. Peitä tortillat liinalla.
3. Paista tortillat miedolla lämmöllä kuivalla paistinpannulla ilman öljyä 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta. Käännä tortillat, kun niiden reunat alkavat käpristyä.
4. Peitä valmiit tortillat liinalla, etteivät ne kovetu.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2