8–10 keskikokoista perunaa
2–3 rkl oliiviöljyä
1–2 tl kuivattua timjamia
hienoa merisuolaa
(gourmet-suolaa)
1. Pese perunat huolellisesti, mutta älä kuori niitä.
2. Leikkaa perunat reiluiksi lohkoiksi ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja kääntele perunalohkoja niin, että ne ovat kauttaaltaan öljyttyjä. Lisää timjami ja suola.
3. Paista perunoita 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kypsennä perunat melko ylhäällä uunissa, jotta ne saavat kauniin paistopinnan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
4. Tarjoile lohkoperunat erilaisten kastikkeiden ja tahnojen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ