Koti ja Keittiö 10/07
1/2 kg keltajuuria
1/2 dl kermaa
2–3 rkl vehnäjauhoja
100 g raastettua
mustaleimaemmentalia
ripaus suolaa
Lisäksi:
100 g graavilohta
4 rkl mätiä
1/2 dl smetanaa
tilliä koristeeksi
1. Kuori ja raasta keltajuuret karkeaksi raasteeksi.
2. Yhdistä kulhoon raaste ja loput aineksista, mausta seos suolalla.
3. Muotoile seoksesta pihvejä ja paista ne molemmin puolin miedolla lämmöllä rasvassa kypsiksi.
4. Tarjoa kypsät, lämpimät pihvit graavilohen, mädin, smetanan ja raikkaan salaatin kanssa pääruokana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2