150 g kylmäsavustettua lohta
1 kypsä mango
1 punainen chilipalko
1 kypsä avokado
yhden limetin raastettu kuori
2 tl limettimehua
1 tl seesamiöljyä
mustapippuria
1. Silppua lohi hienoksi. Kuori ja kuutioi mango. Halkaise chilipalko ja poista valkoiset siemenet. Hienonna chili. Halkaise avokado ja poista kivi. Kuori ja kuutioi avokado.
2. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta seos vielä limetin kuorella ja mehulla, seesamiöljyllä sekä mustapippurilla.
3. Nosta lohitahna jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä. Tarjoile ruokalusikoihin annosteltuina suupaloina.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2