2 sipulia
1 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
1–2 tl garam masalaa tai currya
1 tl juustokuminaa (jeeraa)
1/2 tl kurkumaa
1 l kasvislientä (kuutiosta)
2 dl punaisia linssejä
1 tl tuoretta raastettua inkivääriä
4 rkl tomaattipyreetä
1/2 dl silputtua tuoretta korianteria
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulisilppua öljyssä kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes se on pehmeää ja läpikuultavaa. Lisää silputut tai puristetut valkosipulinkynnet, garam masala, juustokumina ja kurkuma.
2. Lisää kasvisliemi, huuhdellut linssit, raastettu inkivääri ja tomaattipyree. Anna kiehua 10–15 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä. Ripottele lopuksi päälle silputtua korianteria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2