Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2003

Limellä maustettu valkosuklaa

Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää raastettu limetinkuori sekä papaijapalat. Kaada seos leivinpaperille ja anna jähmettyä...

noin 30 kpl

250 g val­ko­suk­laa­ta

1 li­me­tin raas­tet­tu kuo­ri

1 dl sil­put­tua kui­vat­tua pa­pai­jaa

1. Su­la­ta suk­laa ve­si­hau­tees­sa. Li­sää raas­tet­tu li­me­tin­kuo­ri sekä pa­pai­ja­pa­lat. Kaa­da seos lei­vin­pa­pe­ril­le ja an­na jäh­met­tyä.

2. Leik­kaa val­ko­suk­laa ha­lu­a­ma­si ko­koi­sik­si pa­loik­si. Säi­ly­tä vii­le­äs­sä.