MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
1 chili
1–2 valkosipulinkynttä
1 rkl sitruunamehua
2 tl limen raastettua kuorta
2 tl hunajaa
½ dl rypsiöljyä
1. Halkaise chili ja poista siemenet.
Hienonna chili.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Sekoita kaikki ainekset.
Vinkki! Sopii hyvin kanan ja kalan
marinointiin. Sitruunan mehun ja
raastetun kuoren voi myös korvata
limellä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2