Koti ja keittiö 01-02/07
800 g naudan sisäpaistia
1–2 rkl vehnäjauhoja
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
3 dl punaviiniä
2 dl lihalientä
2 rkl tomaattipyreetä
1–2 tuoretta punaista chiliä hienonnettuna, ilman siemeniä
1 tlk (400 g) kokonaisia säilöttyjä tomaatteja
1 tlk (400 g) punaisia kidneypapuja
1. Kuutioi liha. Mittaa jauhot lautaselle ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Pyörittele lihapalat jauhoissa.
2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy padassa ja kuullota sipuleita hetki.
3. Lisää pataan lihapalat ja ruskista ne kauttaaltaan. Lisää punaviini, lihaliemi ja tomaattipyree.
4. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna chilit. Lisää chilit ja säilötyt tomaatit pataan ja anna hautua hiljalleen reilun tunnin verran, kunnes liha on mureaa. Lisää tarvittaessa vettä.
5. Lisää pataan pavut ja kuumenna uudelleen. Tarjoile keitetyn riisin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2