Koti ja Keittiö 11/06
(4:lle)
2 ruukkua (noin 50 g) villirucolaa
1 dl kurpitsansiemeniä
3–4 murskattua valkosipulinkynttä
2 dl (noin 100 g) parmesaanijuustoraastetta
1 1/2 dl rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
1. Pane kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja käytä seos hienoksi.
2. Lisää tarvittaessa öljyä kastikkeen notkistamiseen.
3. Maista ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
4. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa heti peston kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2