Kuva JAKOB VALLING
1 kurpitsa
pari oksaa tuoretta timjamia
Liemi:
1 osa väkiviinaetikkaa + 1 osa sokeria
(Atamon-säilöntäainetta)
1. Kuori kurpitsa ja kaavi siemenet ulos. Leikkaa kurpitsa ohuiksi viipaleiksi, haluttaessa vihannesleikkurilla.
2. Laita kurpitsanpalaset ja timjami puhtaaseen hillopurkkiin tai vaihtoehtoisesti atamonilla huuhdeltuun hillopurkkiin.
3. Etikkaliemen tulee peittää kurpitsanpalaset kokonaan. Lämmitä etikka ja sokeri kattilassa. Kun sokeri on liuennut, kaada seos purkkiin. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ