Kuva JAKOB VALLING
1 kurpitsa
pari oksaa tuoretta timjamia
Liemi:
1 osa väkiviinaetikkaa + 1 osa sokeria
(Atamon-säilöntäainetta)
1. Kuori kurpitsa ja kaavi siemenet ulos. Leikkaa kurpitsa ohuiksi viipaleiksi, haluttaessa vihannesleikkurilla.
2. Laita kurpitsanpalaset ja timjami puhtaaseen hillopurkkiin tai vaihtoehtoisesti atamonilla huuhdeltuun hillopurkkiin.
3. Etikkaliemen tulee peittää kurpitsanpalaset kokonaan. Lämmitä etikka ja sokeri kattilassa. Kun sokeri on liuennut, kaada seos purkkiin. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2