(6-8 palaa)
Pohja:
100 g margariinia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 rkl margariinia
300 g lampaanjauhelihaa
1 sipuli
1–3 valkosipulinkynttä
1 rosmariinin oksa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
2 dl mustia kivettömiä
oliiveja
100 g fetaa
2 dl kevytkermaa
3 munaa
1. Sekoita pehmeän margariinin joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan (halkaisija 24 cm).
2. Ruskista jauheliha kevyesti margariinissa. Lisää hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet.
3. Mausta seos silputulla rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
4. Lisää joukkoon oliivit ja kuutioitu juusto. Levitä täyte pohjan päälle.
5. Sekoita kerma ja munat keskenään. Kaada vuokaan.
6. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2