SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 3/2015
4 annosta
3 dl punaisia linssejä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 paprika
2 rkl öljyä
5 dl kasvislientä
1 rkl tomaattipyreetä
1 prk (400 g) kookosmaitoa
1 laakerinlehti
2 tl garam masalaa
4 taatelia kuutioituna
1 rkl sitruunamehua
(suolaa)
Tarjoiluun:
korianteria
1. Huuhdo linssit siivilässä.
2. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Paloittele paprika. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää sipulit, paprika ja linssit. Paista hetki.
3. Lisää joukkoon kasvisliemi, tomaattipyree, kookosmaito, laakerinlehti, garam masala ja taatelit.
4. Anna padan porista kannen alla hiljalleen 30 minuuttia. Lisää sitruunamehu. Maista pataa ja lisää tarvittaessa suolaa.
Viinisuositus:
Mausteinen ja kypsän hedelmäinen Pierre Sparr Rayon d´Alsace Edelzwicker 2012, Ranska, 10,29 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2