Artikkeli

Kolme ihanaa mansikkaherkkua

Nyt on mansik­ka­herk­kujen aika. Tässä kolme hieman erilaista mutta takuuvarmasti herkullista reseptiä.

Val­ko­suk­laa-man­sik­ka­ku­pit

Val­ko­suk­laas­ta, peh­me­äs­tä mai­to­rah­kas­ta ja man­si­kois­ta syn­tyy no­pe­as­ti oi­va herk­ku.

Kat­so re­sep­ti: Val­ko­suk­laa-man­sik­ka­ku­pit

Kyl­mä va­nil­ja-man­sik­ka­keit­to

Yl­lä­tä vie­raa­si ja tar­joi­le kyl­mää va­nil­ja-man­sik­ka­keit­toa ma­ke­a­na al­ku­keit­to­na tai ke­vy­e­nä jäl­ki­ruo­ka­na.

Kat­so re­sep­ti: Kyl­mä va­nil­ja-man­sik­ka­keit­to

Jää­dy­tet­ty pis­taa­si-man­sik­ka-ma­ren­ki­kak­ku

Rap­sak­ka pis­taa­si­man­sik­ka­vaah­to­täyt­tei­nen ma­ren­ki­kak­ku so­pii myös ke­li­aa­ki­kol­le.

Kat­so re­sep­ti:  Jää­dy­tet­ty pis­taa­si-man­sik­ka-ma­ren­ki­kak­ku

Kat­so myös nämä man­sik­ka­re­sep­tit:

Maus­tei­nen ra­par­pe­ri-man­sik­ka­me­hu

Man­sik­ka-mas­car­po­ne­jää­dy­ke

Man­sik­ka-ma­ren­ki­pa­lat