Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

 MARI HAR­JU­LA • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 8/2014

Kirsikka-keikauskakku

Keikauskakku on maukas ja helppotekoinen kesäleivonnainen.

8–10 an­nos­ta

noin 6 dl kir­si­koi­ta ki­vet­tö­mi­nä

50 g voi­ta

1 dl fa­rii­ni­so­ke­ria

Tai­ki­na:

125 g voi­ta

1 ½ dl ruo­ko­so­ke­ria

2 mu­naa

3 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

100 g tum­maa suk­laa­ta

½ dl kuo­hu­ker­maa

1. Pois­ta kir­si­kois­ta ki­vet.

2. Kuu­men­na uu­ni 200 as­tee­seen.

3. Kuu­ti­oi voi ja ri­pot­te­le so­ke­ri kak­ku­vuo­an poh­jal­le. Nos­ta vuo­ka uu­niin läm­pi­ä­män, kun­nes se­os on su­la­nut. Nos­ta vuo­ka uu­nis­ta ja se­koi­ta.

4. Aset­te­le kir­si­kat voi-so­ke­ri­se­ok­sen pääl­le ta­sai­sek­si ker­rok­sek­si si­ten, et­tä vuo­an poh­ja peit­tyy.

5. Val­mis­ta tai­ki­na. Vaah­do­ta voi ja so­ke­ri. Li­sää mu­nat yk­si­tel­len. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään ja li­sää eris­sä tai­ki­naan. Rou­hi suk­laa ja pyö­räy­tä tai­ki­nan jouk­koon. Li­sää lo­puk­si ker­ma ja se­koi­ta ta­sai­sek­si. Lu­si­koi tai­ki­na vuo­kaan kir­si­koi­den pääl­le. 3

6. Pais­ta kak­kua uu­nin ala­o­sas­sa noin 35 mi­nuut­tia, kun­nes se on kyp­sä. An­na sen ve­täy­tyä vuo­as­sa noin 15 mi­nuut­tia.

7. Ku­moa kak­ku tar­joi­lu­a­lus­tal­le. Tar­joa ker­ma­vaah­don tai va­nil­ja­jää­te­lön kera.

Lue Myös

Mustikka-mascar­po­ne­se­mif­reddo

Lime-kookos-jogurttipuikot

Omena-siiderisorbetti

Mustikka-mascar­po­ne­se­mif­reddo

Lime-kookos-jogurttipuikot

Omena-siiderisorbetti

Uunijäätelökupit

Jäätelön perusohje ja makuvaihtoehtoja

Musta­he­ruk­ka­jää­dykkeet

Rommi-kanelikaakao

Vanilja-jogurt­ti­pan­na­cotta ja luumu-viikunakompotti

Jäädytetty marjamoussekakku

Rommi-kanelikaakao

Vanilja-jogurt­ti­pan­na­cotta ja luumu-viikunakompotti

Jäädytetty marjamoussekakku

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.