400 g kirsikoita
2 rkl kirsikkaviinaa
150 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
1 pss (100 g) hasselpähkinärouhetta
1 tl vanilliinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Tarjoiluun:
vanilja- tai kirsikkajäätelöä
1. Poista kirsikoista kivet. Sekoita marjat sauvasekoittimella hienoksi soseeksi ja mausta seos kirsikkaviinalla.
2. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon.
3. Sekoita vaahtoon kuivat aineet ja kirsikkasose.
4. Kaada seos voideltuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.
5. Tarjoa jäätelön kanssa.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2