Artikkeli

Keväinen Tagliatelle

250 g nau­ha­ma­ka­ro­nia eli tag­li­a­tel­lea tai tuo­re­pas­taa

3 l vet­tä

3 tl suo­laa

1 pie­ni pur­jo

200 g so­ke­ri­her­neen pal­ko­ja

1 rkl voi­ta

vas­ta jau­het­tua mus­ta­pip­pu­ria

1 dl ker­maa

hi­ven sah­ra­mia tai

kur­ku­maa

Pääl­le: vuo­hen­juus­toa

1. Kei­tä nau­ha­ma­ka­ro­ni väl­jäs­sä ve­des­sä, kui­vat­tua pas­taa noin 6 mi­nuut­tia, tuo­re­pas­taa noin 3 min.

2. Leik­kaa pur­jo ti­kuik­si. Pyö­räy­tä kat­ti­las­sa su­la­te­tus­sa vois­sa. Li­sää maus­teet ja ker­ma. An­na kie­hah­taa.

3. Va­lu­ta pas­ta ja se­koi­ta kas­vis­ten jouk­koon. Tar­joa heti vuo­hen­juus­to­pa­lo­jen kans­sa.

Koti ja keit­tiö 4/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ