250 g nauhamakaronia eli tagliatellea tai tuorepastaa
3 l vettä
3 tl suolaa
1 pieni purjo
200 g sokeriherneen palkoja
1 rkl voita
vasta jauhettua mustapippuria
1 dl kermaa
hiven sahramia tai
kurkumaa
Päälle: vuohenjuustoa
1. Keitä nauhamakaroni väljässä vedessä, kuivattua pastaa noin 6 minuuttia, tuorepastaa noin 3 min.
2. Leikkaa purjo tikuiksi. Pyöräytä kattilassa sulatetussa voissa. Lisää mausteet ja kerma. Anna kiehahtaa.
3. Valuta pasta ja sekoita kasvisten joukkoon. Tarjoa heti vuohenjuustopalojen kanssa.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ