Kesäkurpitsa-kuhataskut:
4 kuhafileetä
1/2 kesäkurpitsa
2 rkl teriyaki-kastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl silputtua persiljaa
1/2 dl rouhittuja suolapähkinöitä
1. Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä ohuita ja pitkiä viipaleita. Sekoita yhteen teriyaki- kastike, tomaattipyree, persiljasilppu ja suolapähkinärouhe.
2. Levitä maustetahna kuha- fileille. Nosta päälle 1-2 kesäkurpitsaviipaletta ja taita kuhafilee keskeltä kahtia. Kiinnitä puisilla cocktailtikuilla.
3. Kypsennä kuhataskut höyrykattilassa, noin 10 minuutin ajan. Poista puutikut ja tarjoile keitetyn riisin tai nuudeleiden sekä jogurttikastikkeen kanssa.
Mango-jogurttikastike:
1 prk (200 g) ruoanvalmistusjogurttia
3 rkl mango-chutneytä
2 tl limettimehua
1/2 tl currya
1 tl sokeria
1. Sekoita yhteen kastikkeen ainekset. Anna vetäytyä kylmässä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Vinkki! Teriyaki-kastike on japanilainen makea maustemarinadi. Sen tilalla voit käyttää yhtä hyvin makeaa soijakastiketta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2