Artikkeli

Kaura-mustikka-valko­suk­laa­keksit

Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan...

noin 36 kpl

225 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

2 ½ dl fa­rii­ni­so­ke­ria

2 ½ dl so­ke­ria

2 mu­naa

6 dl veh­nä­jau­ho­ja

2 tl va­nil­ja­so­ke­ria

1 tl ruo­ka­soo­daa

2 dl kau­ra­hiu­ta­lei­ta

100 g val­ko­suk­laa­ta

100 g kui­vat­tu­ja mus­ti­koi­ta

1. Vaah­do­ta voi ja so­ke­rit. Li­sää mu­nat. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään ja li­sää tai­ki­naan.

2. Rou­hi val­ko­suk­laa. Pyö­räy­tä val­ko­suk­laa­rou­he ja kui­va­tut mus­ti­kat tai­ki­naan ja se­koi­ta ta­sai­sek­si.

3. Nos­te­le tai­ki­na ke­oik­si pel­lil­le lei­vin­pa­pe­ril­le. Jätä le­vi­ä­mis­va­raa. Pais­ta 180 as­tees­sa noin 15 min.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ