noin 36 kpl
225 g voita tai margariinia
2 ½ dl fariinisokeria
2 ½ dl sokeria
2 munaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
2 dl kaurahiutaleita
100 g valkosuklaata
100 g kuivattuja mustikoita
1. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
2. Rouhi valkosuklaa. Pyöräytä valkosuklaarouhe ja kuivatut mustikat taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
3. Nostele taikina keoiksi pellille leivinpaperille. Jätä leviämisvaraa. Paista 180 asteessa noin 15 min.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ